Nazwa forum

Opis forum

#31 2008-03-15 18:37:45

Mistrz Gry

Administrator

Punktów :   

Re: Ulotki

Miły taksówkarz pokiwał głową. Kiedy tylko obydwoje znaleźli się w samochodzie, ruszyli. Jechali piętnaście minut w czasie, których zdążyło się zachmurzyć i rozpadać. Kierowca opowiadał wam o tutejszych lasach i festynie, który miał się tu odbyć za parę dni. Wspomniał też coś o łapówkarstwie i innych problemach męczących ludzkość. Nie dopuścił żadnego z was do słowa. Odstawił pod bramę akademika i skasował od was równowartość zrobionego wcześniej zdjęcia.

#32 2008-03-15 18:45:50

Reita

Użytkownik

9178596
Punktów :   

- No dobrze.. nie tylko mojemu, Twój kostium też był na swój sposób ciekawy – powiedziałem ugodowo wsiadając do samochodu. Kiedy dojechaliśmy na miejsce, wyszedłem z wozu na deszcz i westchnął zirytowany. Spojrzałem niezadowolony w niebo i poczekałem aż towarzysz niedoli opuści taksówkę. Deszcz kropił, ale że nie było zimno to i mi się nie spieszyło.

Jeśli reprezentujesz tylko urodę, to nie reprezentujesz tak naprawdę nic

#33 2008-03-15 19:05:54

Kai

Użytkownik

4561140
Punktów :   

Wysiadłem za nim, po drodze wrzuciłem do kubła na śmieci ten idiotyczny strój i pociągnąwszy go za rękę, pobiegłem w stronę internatu. Nie pozwoliłem mu zdjąc jego stroju, czułem, ze moze sie jeszcze przydać.

Stopka forum

RSS